välkommen till oss!

ÖMV är en växande och omväxlande arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och ett bra team! 
Här hittar du våra lediga tjänster och du har även möjlighet att göra en spontanansökan till oss via knappen längst ned.
Tveka inte, ansök redan idag! 

Lediga Tjänster

Montageledare till ett av våra site-service team

Välkommen till ett härligt gäng. 

Som  Montageledare för projekten på site hos kund leder du projekten från start till mål. 

Du är en social och strukturerad person med god överblick över vad som behöver ske när, och som kan koordinera både teamet och kundens kontakt på site med lätthet och glatt humör. 

Du gillar dessutom att själv hugga i då tjänsten är både ledande och producerande.

 

 

Svetsare till ett av våra
site-service team

Som svetsare i site-service teamet gillar du att ha ett rörligt jobb, att jobba i team med projekt från start till leverans. 

Du läser ritning utan problem och svetsar med flera metoder – rörtrådssvetsning framförallt men även med TIG-svetsning.  MMA svetsning i rostfritt material (pinnsvetsning) är en merit. 

Det är ett härligt gäng som trivs tillsammans och jobbar gemensamt för att färdigställa produkterna.

konstruktör

ÖMV söker en konstruktör till vår konstruktionsavdelning. ÖMV ligger i Bonäset alldeles bredvid vattnet och här har vi en trevlig arbetsplats där laganda och utvecklingsvilja genomsyrar företaget. Att vara konstruktör på ÖMV passar dig som trivs med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter. Det är  ett självständigt arbete med korta beslutsvägar i en internationell och ambitiös miljö. 

ÖMV är välkänt och renommerat på marknaden vilket tid gjort att projekten blir allt mer omfattande. Därför mannar vi nu upp för att möta behoven.

svetsare 

Vi söker nu fler skickliga svetsare som vill ansluta till vårt team. Som svetsare på ÖMV AB kommer du att arbeta i vår produktion men också ingå i vårt Site Service team som åker ut och sätter upp våra produkter på plats hos våra kunder. Det är ett omväxlande och rörligt arbete med hela Norden som arbetsplats.