ÖMV söker skickliga svetsare till en omväxlande arbetsplats


Vi söker nu fler skickliga svetsare som vill ansluta till vårt team. Som svetsare på ÖMV AB kommer du framför allt att arbeta i vår produktion men kan också vid behov ingå i vårt Site Service team som åker ut och sätter upp våra produkter på plats hos våra kunder. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete då ingen dag är den andra lik.

 

Du kommer i huvudsak att jobba med rörtrådssvetsning, men även med TIG-, pulver- samt plasmasvetsning. Förutom att behärska svetsning måste du även kunna läsa och förstå ritningar, eftersom allt vi bygger tillverkas efter egen konstruktion och ritning. Exempel på arbetsuppgifter kan vara tillverkning av värmeväxlare, tryckkärl och uppförande av tankar & cisterner.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som både kan arbeta självständigt och i grupp samt kan ta egna initiativ. Du är effektiv, noggrann och kvalitetsmedveten och har ett stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete.

Är du den vi söker väntar ett stimulerande arbete med många intressanta arbetsuppgifter, ett bra team och goda utvecklingsmöjligheter.  

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Site Manager Jenny Viklund på telefon 0660-57721 eller Produktionschef Håkan Isaksson på tel: 0660-265613.

 

 

sök till oss!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!