SVETSARE TILL  SITE-SERVICE 

 

Vi söker nu en skicklig svetsare till vårt site-service team. Som svetsare på ÖMV:s site service team kommer du att åka ut och sätter upp produkter på plats hos våra kunder. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik.

Förutom att behärska svetsning måste du även kunna läsa och förstå ritningar, eftersom allt vi bygger tillverkas efter egen konstruktion och ritning. Vi svetsar med flera metoder men framförallt rörtrådssvetsning, och TIG-svetsning.  Exempel på arbetsuppgifter kan vara tillverkning av värmeväxlare, tryckkärl och uppförande av tankar och cisterner.

Du tycker om att arbeta med varierande uppgifter och olika platser. Det är ett stimulerande arbete med många intressanta arbetsuppgifter, ett bra team och goda utvecklingsmöjligheter.

Du är välkommen att kontakta Per Svensson, ansvarig för ÖMV:s SiteService  på telefon 0660-265620, Produktionschef Håkan Isaksson på tel: 0660-26 56 13 eller Facklig representant Åke Söderström, Metall, 0660-265623.

Urval sker löpande så ansök redan idag!

Sista ansökningsdag: 31 januari

Skicka din ansökan till Per Svensson 

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

sök till oss!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!