Montageledare – Site-Service

 

ÖMV söker en montageledare till vårt siteservice team. Teamet består idag av tre stycken montagegrupper som åker ut till kunder över hela Sverige för att montera vår högkvalitativa processutrustning på plats hos kund. Det är produkter som cisterner, tryckkärl, tankar m.m. i rostfritt stål.

Är du en lösningsorienterad person som  trivs med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och har lätt för att leda och fördela arbetet i grupp så kan du vara perfekt för den här rollen. Du har lätt för att se vad som behöver göras när, och tycker om att koordinera då du kommer att vara  främsta kontakt för kund på plats.

 

Dina arbetsuppgifter

Som montageledare hos ÖMV ingår du i vår SiteService-grupp tillsammans med tre-fyra personer och du kommer att rapportera direkt till vår produktionsledare för samtliga site-service-team.

Rollen innebär att du kommer att ansvara för arbetet på plats hos kund och leda montagegruppen så att våra produkter blir monterade med rätt kvalitet, på rätt sätt och på rätt leveransdatum.

Det är ett varierande jobb med många kontakter och du har ett lösningsorienterat sätt, god ansvarsförmåga och flexibilitet som gör att du blir framgångsrik i rollen.

Frågor besvaras av vår ansvarige för SiteService Per Svensson, telefon 0660-265620, eller Produktionschef Håkan Isaksson på telefon 0660-265613. 
Facklig representatant, Metall, Ulf Söderström nås på telefon 0660-265623

Sista ansökningsdag: 31 januari

Skicka din ansökan via e-post till Per Svensson

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och
undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i
samband med denna annonsering.

 

sök till oss!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!